ANTWERP FRIED CHICKEN MERKSEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1749 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Antwerp Fried Chicken Merksem. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 19:34 Die zijn veel haar ik kip niet goed
18 mei 2024 om 22:04 Eerste x besteld en zeker voor herhaling vatbaar! 25min vroeger dan verwacht en lekker sappige kip. Ook de wok verassend lekker.
16 mei 2024 om 3:13 Twee verschillende wok-gerechten geprobeerd en was verrassend lekker.
13 mei 2024 om 11:26 kip is zeer goed van kwaliteit alleen ben ik persoonlijk geen voorstander van de curry en look saus
9 mei 2024 om 6:46 Bezorger Roman was (voor de 2de keer) helemaal niet vriendelijk, zelfs onbeleefd. Hierdoor denk ik dat ik hier niet meer ga bestellen.
7 mei 2024 om 21:35 Knappe gast
27 apr 2024 om 9:50 de bestelling was een kwartier te laat en het eten was koud aangekomen. Ik heb de jalepeno spicy chicken burger besteld en de dag daarna had ik de heel de dag last van buikkrampen dit vind ik niet normaal!!
22 apr 2024 om 8:41 Smakelijke wings, kiprijke burgers en vriendelijke levering!
14 apr 2024 om 22:22 Er staat kipfilet burger maar keijg je twee kleine stukken kip jammer En we misten 3 colesla Verder was het goed te eten
13 apr 2024 om 22:01 Het eten was lekker en kwam warm aan.
5 apr 2024 om 23:15 Lange wacht tijd. Niet smaakvol!